top of page
Agent Cooper

Special Agent Dale Cooper is de FBI-agent uit de succesvolle serie Twin Peaks die wereldberoemd werd uit de jaren ‘90. Televisie zou hierna nooit meer hetzelfde zijn. Twin Peaks bracht de uitstraling en werkwijze van de bioscoopfilm naar de televisie. De serie lanceerde onvergetelijke personages zoals Laura Palmer, Audrey Horne en the Log Lady. Kijkers snakten naar elke nieuwe aflevering en praatten urenlang na over de mysterieuze plotwendingen.

 

De serie speelt zich af in een plaatsje aan de Canadese grens in de Amerikaanse staat Washington. Nadat de populaire scholiere Laura Palmer vermoord wordt aangetroffen, komt FBI-agent Dale Cooper de zaak te onderzoeken. Hij is een groot liefhebber van “Damn good coffee and a slice of cherry pie”. Agent Cooper is een excentrieke man met een open blik, die niet bang is naar zijn intuïtie te luisteren  bij zijn detectivewerk. Zijn dromen neemt hij zeer serieus.

Op Agent Cooper lanceren wij de verhalen van onvergetelijke personages. Mensen die durven werken vanuit hun talent en daar verdomd goed in zijn. Zoals de kijkers van Twin Peaks naar elke nieuwe aflevering snakten, zo willen wij mensen nieuwsgierig maken naar elk nieuw verhaal van mensen met een open blik die niet bang zijn om naar hun intuïtie te luisteren en hun dromen zeer serieus nemen en ze waarmaken.

bottom of page